elektricien

Veelgestelde vragen

Bij elektricien - 24/7 kunt u snel vrijblijvende offertes opvragen bij elektriciens bij u in de regio. Om te verduidelijken welke service wij nu precies bieden, wat de voordelen hiervan zijn en hoe dit werkt hebben wij een lijstje met de meest gestelde vragen opgesteld.

Hoe werkt het?

Algemeen

Bij elektricien 24/7 vragen wij, 7 dagen in de week en altijd binnen 24 uur, de scherpste offertes op van elektriciens die bij u in de omgeving hun diensten aanbieden. De bedrijven die wij raadplegen zijn allemaal vakbekwame elektriciens die zich daarvoor hebben aangemeld. Op dit moment kunnen wij snel prijzen opvragen bij 157 elektriciens die verdeeld zijn over heel Nederland. Zo kunnen wij altijd snel prijzen opvragen bij bedrijven die bij u in de regio actief zijn.
Om snel scherpe offertes te kunnen opvragen hebben wij van u wel de juiste informatie nodig. Wij vragen u dan om ons elektricien-offerte formulier zo compleet mogelijk in te vullen.

Hoeveel offertes ontvangt u

Het aantal offertes dat u krijgt toegezonden is afhankelijk van de regio waar u woont, het type opdracht en de kenmerken van uw offerteaanvraag. Als stelregel hanteren wij:
- Installatie werkzaamheden, gemiddeld 3 offertes,
- Reparatie / Onderhoud / Storingen, gemiddeld 3 offertes,
- Witgoed / Bruingoed, 2 - 6 offertes.

Waarom niet zelf offertes opvragen?

Wij zullen u nooit aanraden om zelf geen offertes op te vragen. Wij willen u juist adviseren om ook zelf offertes op te vragen. Zo krijgt u een goed beeld wat er allemaal mogelijk is wanneer u een elektricien nodig heeft en kunt u tegelijkertijd zelf eenvoudig vergelijken of de offertes die wij u aanleveren echt wel zo voordelig zijn.
Wij kunnen het opvragen van offertes wel voor u vergemakkelijken. Als u ons offertes laat opvragen bespaart u dat veel tijd en kan dat u ook veel geld besparen. Dat is nu eenmaal de service die wij al sinds 2001 aan onze klanten leveren.

Moet ik helemaal geen kosten betalen?

Onze service is voor u helemaal gratis en u hoeft voor onze bemiddeling dus NIETS te betalen.

Ben ik tot iets verplicht?

Nee, vrijblijvend betekent bij ons ook echt vrijblijvend, u bent dus tot niets verplicht. Wanneer u besluit om van geen van de door ons aangedragen offertes gebruik te maken, dan is dat geen probleem. Alle offertes zijn dus 100% vrijblijvend.

Door wie wordt deze gratis service betaald.

Voor u is onze service geheel gratis en vrijblijvend. De bedrijven die u uiteindelijk een offerte mogen sturen betalen een kleine vergoeding (enkele euros) voor het aanbrengen van de opdracht (ook wel lead genoemd). Deze kosten worden niet verrekend in de offerte maar worden afgeschreven in hun marketing budget. Door onze service kunnen bedrijven namelijk gericht een offerte uitbrengen wat hen veel nieuwe opdrachten kan opleveren.

Wordt de offerte duurder door jullie bemiddeling?

Nee zeker niet! Wanneer u ons offertes laat opvragen bent u vaak goedkoper uit dan wanneer u zelf offertes zou opvragen en dat heeft twee belangrijke redenen, nl.:
+ Wij hebben al jarenlang ervaring in het opvragen van offertes en weten inmiddels precies welke bedrijven het meest geschikt zijn voor uw opdracht en bij welke bedrijven u voordelig uit bent.
+ Onze klanten krijgen vaak extra korting. Dit omdat wij de bedrijven, die wij benaderen, regelmatig van werk voorzien en deze bedrijven ook weten dat de concurrentie hoog is.

Verstrekken jullie zelf ook offertes?

Nee, wij zijn zelf geen elektriciens en zullen dus ook nooit een eigen offerte uitbrengen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het opvragen van offertes en vragen deze offertes op bij de erkende elektriciens die zich gratis bij ons hebben aangemeld.

Hoe selecteren jullie bedrijven

De bedrijven die wij een offerte laten uitbrengen selecteren wij op 4 zaken:
- Regio,
- Geschiktheid voor de opdracht,
- Prijs,
- Ervaringen van onze klanten en onze eigen ervaring.

Hoe veilig is jullie service

Het opvragen van offertes via elektricien-247.nl is veilig en daarmee bedoelen wij dat de door u verstrekte gegevens slechts eenmalig voor het opvragen en verstrekken van de door u gevraagde offertes zullen worden gebruikt. Wij zullen uw gegevens dus NOOIT voor andere doeleinden delen of verkopen. Ook de bedrijven waar wij zaken mee doen gaan vertrouwelijk met uw informatie om (zie ook: wat gebeurt er met mijn gegevens).

Wat gebeurt er met mijn gegevens.

Wij gebruiken de door u verstrekte gegevens alleen voor het opvragen en vertrekken van offertes. Wij zullen uw gegevens dus NOOIT voor andere doeleinden delen of verkopen. De aanbieders aan wie wij uw opdracht en adres gegevens verstrekken hebben zich verplicht om deze gegevens vertrouwelijk te behandelen.

Wie zijn jullie eigenlijk

elektricien - 24/7 .nl is een onafhankelijke website die is opgericht om te bemiddelen tussen consumenten die graag snel en gratis offertes willen vergelijken en elektriciens die graag offertes willen kunnen uitbrengen. Inmiddels hebben wij al vele jaren ervaring in het opvragen van offertes en hebben wij al tienduizenden offertes laten uitbrengen. Voor al deze bemiddelingen geld dat wij veel belang hechten aan onze kernwaarden te weten: Snel, Gratis, Vrijblijvend en Voordelig.


Wij hopen dat we met onze "veel gestelde vragen" uw vragen hebben kunnen beantwoorden. Mocht u een vraag hebben die wij hier nog niet hebben kunnen beantwoorden, stel uw vraag dan via ons contactformulier. Ook voor al uw vragen geldt dat wij deze 7 dagen in de week binnen 24 uur zullen beantwoorden.

Ik wil de voordeligste elektricien offertes ontvangen

Resultaten

14

jaar ervaring in opvragen elektricien offertes

157

elektriciens waar wij snel prijzen kunnen opvragen

92

procent van onze klanten is zeer tevreden!

30

procent gemiddelde besparing door korting en vergelijken prijzen

Klanten

 • Scherpe offertes ontvangen en al snel elektricien gevonden voor extra groep voor keuken.

  D Schipper, Vlaardingen

 • Al meerdere keren gebruikgemaakt van deze dienst. Tot zover prima bevallen.

  K. van de Ven, Rotterdam

 • Echt heel veel gemak van gehad. Volgende keer kom ik weer bij jullie offertes aanvragen. Aanrader!

  G_Willems, Kampen

 • Via jullie service hebben wij een goede aardige elektricien gevonden die ons prettig heeft geholpen. Bedankt.

  A. Roshan, Rotterdam